Privé healing sessie

Dit type sessie is een aanrader!
Via helderhorendheid en helderziendheid kan Nicolaas veel nuttige informatie ontvangen die de geestelijke wereld voor u bestemd heeft.  Dit is altijd leerzaam en interessant!

Stuur een mail aan nicolaasderidder@gmail.com

en Nicolaas neemt contact met u op voor een sessie.

Dit type sessie is een aanrader.
Niet goed geld terug garantie.

Deze healings leveren meestal direct bijzondere dingen op,
in de zin van inzichten en verbeteringen in het welbevinden en de gezondheid.

Het medium is een genezingskanaal voor Sandalfon en geeft iets door.
Er is naast het medium dus sprake van een zender die zend,
en een ontvanger die de kracht ontvangt.
Het medium zit er tussen in geeft door en doet verslag.

Een sessie kost € 50,--
De resultaten van een sessie zijn altijd de moeite meer dan waard.
Er komt altijd iets opbeurends uit.

 

3 thoughts on “Privé healing sessie

 1. loek

  Veel van mijn karaktertrekken zijn verklaard door deze sessies. Nu bezig om door middel van meditatie, de rust, de kracht en het vertrouwen te krijgen om een vreugdevol leven te leiden. Dank je Nicolaas!

  Reply
 2. Hendrik

  Een paar dagen geleden ben ik voor een healing sessie bij Nicolaas geweest. Ik schrijf hier nu pas over omdat dit nog heel duidelijk zijn nawerking heeft gehad de voorbije dagen ! Tijdens en kort na de sessie voelde ik al dat er iets aan het gebeuren was. Oude stukken werden losgemaakt en alles werd gereinigd. Heel bijzonder ! De (positieve) gevolgen van de sessie voel ik nu nog steeds ! Ook ben ik heel blij en dankbaar dat ik de nodige tijd en ruimte heb gekregen om in de Engelentuin te wandelen en gebruik heb kunnen maken van de Chakratuin. Ik hoop dat ik nog vaker in je prachtige Engelentuin mag lopen Nicolaas, want de energie die daar aanwezig is is wonderbaarlijk ! Dankjewel voor deze mooie dag en dat ik jou heb leren kennen !

  Reply
 3. Debbie

  Hoi Nicolaas ik wil je laten weten dat de healings echt byzonder waren en dat ik het ook echt voelde en meemaakte,ik heb nu ook meer rust gekregen en weet ook nu hoe ik m'n rust kan vinden,je bent een geweldig mens en hoop dat er meer mensen het mee mogen maken deze geweldige ervaring mvg Debbie

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.