Reviews

Lieve mensen
Ik en mijn man en 3 hondjes zijn enige dagen bij Nicolaas geweest, ik lijd aan spierziekte en ben ook nog rouwenden van mij net overleden vader.
Wij kwamen s ochtends aan en s'avonds merkten wij al een groot verschil; de hondjes waren rustig, ik was rustig en geen pijn meer ik kon het nog niet plaatsen maar dat kwam al snel.
Na een dag hoefde ik niet meer in mijn rolstoel en ging genieten van de buitenlucht en de hondjes luisterde heel goed en me slaap rust was heerlijk.
Ik kan niet anders zeggen bedankt voor deze geweldige ervaring en voor de super fijne dagen met vriendelijke groet Claudia van de vis

--

Veel van mijn karaktertrekken zijn verklaard door deze sessies. Nu bezig om door middel van meditatie, de rust, de kracht en het vertrouwen te krijgen om een vreugdevol leven te leiden. Dank je Nicolaas!

--

hallo Nicolaas

ik ben echt blij dat ik je heb leren kennen
toen ik bij jou wegging en in de auto zat kreeg ik een geluk zalig gevoel
de dagen erna waren verwarrend voor mij omdat ik al 30 jaar zwaar depressief ben
en bijna de handdoek in de ring gegooid had
maar bij jou kreeg ik toch het gevoel om door te vechten
ik mediteer nu 3 x 30 min per dag en ik voel dat het goed gaat komen
deze site is erg fijn en mooi in elkaar gezet
want als ik een terugval heb lees ik hem nog een keer door
en dan voel ik meteen een energie bij mij opkomen om door te gaan
hardstikke bedankt dat jij mijn ogen geopend hebt

liefs a

--

Lieve allemaal,

Ik ben een aantal weken ook geraakt door een wonder. Grote genezing midden in de nacht. Bijzondere ervaring. Mijn vraag was in deze: hier zit toch een boodschap achter. Krijg ik meer hulp om hulp te geven?
Zoekende weg naar engelenkaarten kwam ik op deze site terecht. Weet nu wat ik ga doen. Nog meer licht geven aan mensen die dit nodig hebben en verder leren. Leven is prachtig hier op aarde. Alles wordt ons gegeven. Dat mogen wij niet vergeten. Werk ermee in zuivere, lichtgevende gedachten naar ieder mens. Vooral diegene die in een "grijze , zwarte " wereld zitten.
Groet aan allen en een liefdevol 2015 toegewenst. T. Xx

--

Bedankt voor de interessante informatie

--

Bruno Gröning is een fantastish mens geweest,die nog steed in de harten van vele mensen voort leeft.Jammer dat hij zo jong moest sterven.Maar hij leeft voort in de harten die hem liefhebben. Anna