Nicolaas de Ridder

Ik ben Nicolaas de Ridder.
Ik ben op wonderlijke wijze hersteld van een zware hersenbloeding.
Het is mij duidelijk hoe de bijzondere genezing heeft plaats gevonden.
Uit ervaring weet ik dus dat je via het opnemen van Genezende kracht geweldig aan je gezondheid kunt werken. Het is mogelijk om gezond en blij te worden!
Toen ik zo snel herstelde van een "ongeneeslijke kwaal" dacht ik: dit moet iedereen weten!
Ik heb deze website gemaakt om deze kennis te delen.
Voor mensen die beter willen worden; voor genezing zoekende mensen!

Zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Omdat er in de medische wereld nog maar bar weinig interesse is,
in het herstellend vermogen van het lichaam, was ik echt gemotiveerd om deze website te maken. Er zijn talloze zieken die deze kennis heel goed kunnen gebruiken!
Kennis over echte genezing die direct toe te passen is en vrij beschikbaar voor iedereen.
Door deze met liefde gemaakte website aandachting door te nemen
wordt je al een heel eind mee genomen in bijzondere inzichten tot lichamelijk herstel.

Deze website geeft aanwijzingen om aan je gezondheid te werken.
Genezing kan een echte redding zijn en dat gun ik anderen natuurlijk ook!
Vaak hebben mensen ondersteuning nodig om dit zelf te leren.
Soms herstellen mensen al door de aanwijzingen op deze website te volgen.
Om u verder op weg te helpen organiseer ik activiteiten. Zie de agenda op deze site.

Over mij.
Als kind was ik al helderhorend en kwam ik als klein jongetje 's avonds mijn bed weer uit om mijn ouders te vertellen "dat ik geluiden hoorde; ik hoorde mensen lopen en praten".
Mensen die niet in ons huis waren maar ergens anders.
Mijn ouders snapte er niets van en zeiden "ga maar weer slapen want wij horen niets".
Dat hele gevoelige verdween gelukkig,
maar soms hoorde ik nog wel hemelbewoners spreken.
Soms, want ik was daar niet mee bezig, dus ik stond er nu niet direct voor open.
Dat veranderde toen ik genezing nodig had. Er gebeurde toen van alles.
En toen was het makkelijk om helderhorend te zijn want zo kon ik de website vinden met de juiste informatie voor mij; zo maakte ik kennis de leer van Bruno Gröning.

Toen ik de juiste informatie gevonden had zei de stem: "nu ben je er".
Ik ging lezen en oefenen en was zeer verbaasd dat het direct werkte;
ik voelde een soort electrische prikkels in mijn handen.
Ik kon werkelijk Genezende Stroom opnemen en ik voelde genezing optreden
en met een paar dagen was ik alweer aardig de oude.

Ik genas zo snel en goed dat ik dacht: dit moeten andere mensen ook weten!
Nu u tot aan het einde van de website heeft gelezen: nu weet u het ook!
Steek er energie in, geloof erin, doe er uw voordeel mee.
Voor wie de moeite neemt dit kado te leren gebruiken:
uw hele verdere leven ruim voldoende levensenergie en gezondheid binnen bereik.
Het is uw geboorterecht om dit moois te gebruiken.

Om mensen te leren over deze mogelijkheden bouwde ik eigenhandig een cursusruimte naast mijn pension "De Rust en Ruimte Lodge".
Ik was bezig foto's te maken voor deze website van de cursus ruimte
en toen verschenen er twee bijzondere lichten op de foto:

Sandalfon, Michaël fot

Het witte licht vóór het schilderij van Aartsengel Sandalfon is van Aarstengel Sandalfon,
het blauwe licht is van Aartsengel Michaël. De aanwezigheid van deze Aartsengelen voel ik altijd en dat is normaal. Iedere mens is ook verbonden met twee Aartsengelen al hebben de meeste mensen dat nog niet in de gaten.

Mening van Diana Cooper Orb team:
Subject: Interpretation of your image
Date: Thu, 17 Oct 2013 21:27:39 +0100
Dear Dick,
The orb in your image contains the energy of Archangel Michael.
Kind regards and Namaste
The Diana Cooper Orb Team, Janet Lawson

 

Artikel over een gelijksoortige ervaring:

Aartsengel Michael (Orb) in Volterra

juni 16, 2011

8 Juni 2011
We zijn op vakantie in Toscane op dit moment. Het is een prachtig gebied, met een schitterend heuvellandschap vol wijngaarden en olijfbomen en daarnaast een schat aan cultuur en geschiedenis. Vandaag stond er een uitje naar Volterra op het programma.
Na het ontwaken bekeek ik mijn e-mail en er was een e-nieuwsbrief door Mikael en Amethist, twee mensen die spiritueel werken en de boodschap was voor Lichtwerkers om te stoppen met het maken van excuses om hun ware leven werk te doen:
“Als je hier bent om de wereld te veranderen, willen wij je nu vragen om te stoppen met het maken van excuses. Doe het! Geïnspireerde ACTIE is waartoe we worden uitgenodigd!”
Ik was een beetje onrustig na dit bericht en erg benieuwd naar de onderliggende boodschap van de droom en de nieuwsbrief. Hoewel ik niet al te fit was, gingen we toch op pad naar Volterra. Wij waren van plan het Etruskische museum te bezoeken en terwijl we door de stad liepen, zag ik een klein kerkje gewijd aan San Michele (Aartsengel Michaël). Het merendeel van de kerken en kathedralen zijn hier veel groter en imposanter, maar omdat Aartsengel Michael mijn favoriete engel is en ik veel met hem heb gewerkt, gingen we de kerk in.

michael kerk2

Bij binnenkomst waren er enkele mensen aanwezig en zodra ik de kerk betrad voelde ik me emotioneel. Ik ging in de kerkbank bij het altaar zitten en voelde heel duidelijk de aanwezigheid van aartsengel Michael. Mijn man die een indigo is, maar spirituele ervaringen nou niet bepaald najaagt, voelde de energie ook en besloot al snel mij mijn ding te laten doen en zelf de kerk en sterke energie te verlaten.
Terwijl hij dat deed, verlieten alle andere bezoekers de kerk ook en ik was daar alleen met de aanwezigheid van Michael.

Ik voelde een hele warme energie in mijn lijf stromen en voelde enkele bemoedigende gedachten van Michael. Aartsengel Michaël herinnerde me eraan dat ik een lichtwerker ben en vroeg me opnieuw bewust voor deze rol te kiezen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Hij liet me weten dat ik alles niet van te voren hoef te plannen en uit te denken. Het is genoeg dit grotere doel voor ogen te houden en de invulling zal dan vanzelf komen als ik me laat leiden door mijn ziel en de engelen. Hoe goed mijn ego ook is in plannen en organiseren, de engelen en ziel hebben een veel beter perspectief! Wat mooi…

michael beeldje kerk San Michael Volterra

Zoals je wellicht weet zijn de engelen er voor iedereen.
En ze laten hun aanwezigheid merken op veel verschillende manieren.
Ik zou zeggen op zoveel manieren als er mensen zijn. Zij kunnen werken door middel van tekens, zoals engelengetallen, witte veren, muntjes of andere toevalligheden, maar ze kunnen ook tot ons komen door onze verschillende spirituele zintuigen.
Doreen Virtue beschrijft vier van hen: helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid. Zij noemt ze de Four Clairs (naar clairvoyance, claircognizance etc). Als je wilt weten wat jouw primaire “clair” is, kunt u een kleine test doen op een van haar blogs.
Michael was voor mij via verschillende spirituele zintuigen aanwezig in het kerkje. De gedachten in mijn hoofd waren helderder en zuiverder dan anders met geinspireerd weten, wat valt onder helderwetendheid (mijn meest gebruikte clair), maar de gevoelens bij het binnenkomen van de kerk en de gevoelens van warmte en energie waren een vorm van heldervoelendheid. En hoewel ik niet echt een helderziend type ben, is mijn camera dat blijkbaar wel ;-)

michael orb kerk

Toen ik me richting de uitgang van de kerk begaf, heb ik een kaarsje aangestoken en deze gewijd aan Michael. Ik nam daarna een foto van de inmiddels verlaten kerk en ziedaar!
Een schitterende, blauwe orb verscheen op mijn camera! Het lijkt een beetje op een schild. Wat een buitengewoon geschenk van de grote aartsengel!
Voel je vrij om contact met mij opnemen via deze blog of via mijn website www.engelentherapiecoach.nl.
Je kunt deze orb printen en ernaar kijken tijdens meditatie om contact te maken met de energie van aartsengel Michael.

3 thoughts on “Nicolaas de Ridder

 1. Liesbeth Slegh-Keijser

  Beste Nicolaas, ik wil je heel hartelijk bedanken voor je prachtige cadeau, het gratis e-book! Ben erg benieuwd en ben er ook al een tijdje mee bezig met het zelf genezende vermogen wat we bezitten. Echter we worden steeds op het verkeerde been gebracht door het "normale" leven, alle ongezonde producten in de supermarkt, medicijnen, enz.
  Ik eens je heel veel succes en ik hoop echt op een doorbraak. Dat vele mensen ook tot dit inzicht mogen komen
  Met vriendelijke groet
  Liesbeth

  Reply
  1. admin

   Post author

   Hoi Liesbeth, succes met het toepassen van het opnemen van Genezende Kracht. groetjes Nicolaas

   Reply
 2. thea de waard

  Hallo Nicolaas,
  Inmiddels heb ik een paar boeken van je aangeschaft en ben er heel blij mee.
  Veel mooie info. om mee te werken.
  Nieuwsbrieven van Jezus zijn een aanrader voor iedereen.
  Mijn zelfgenezendvermogen kreeg een boost
  en ben ook hard aan het werk.
  Ik hoop je nog eens te zeggen dat alles voorbij is.
  Veel goeds voor jouw, met warme groet
  Thea de Waard

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.